• Ny pc fra Froggaming.dk

  • Streaming af live undervisning om fredagen!

  • Fast ansat som esport underviser på DHE

  • Personale weekend med Esport Service

  • Foredrag om esport på Klintebjerg efterskole

 

Gaming på den rigtige måde

Game-Right.dk handler om at gøre gaming rigtigt.

Ved at formidle information om gaming og eSport, til børn, unge, forældre, skoler, fritidsordninger, idrætsklubber osv. skabe en større opmærksomhed og forståelse for gaming.
Gaming bør en del af dagligdagen, uden det går ud over familie, skole, fritidsinteresser, venner eller helbred og samtidig gøre jer bedre til de/det spil i spiller.

Non-Profit Organisation

Det er ikke målet med dette projekt at tjene penge, da jeg i forvejen har en job jeg glæder mig til at stå op til hver dag, på en arbejdsplads jeg er meget glad for hvor jeg har fantastiske kollegaer og fantastiske chefer.

Så prisen vil altid være helt i bund, uanset hvad :-)

Min baggrund

Kristian Ricken, 35år

Arbejder til dagligt på Valdemarskolens SFO i Ringsted og har været der siden 2005.

Har spillet computer/konsol spil siden jeg var barn, har været omkring rigtig mange aspekter af gaming både social, kompetitiv, elite, management i min fritid.

Da jeg startede på valdemarskolen, var jeg kort tid forinden stoppet med at spille på "fuldtid" og arbejde på en netcafe i byen, her kunne jeg se at en del at de børn der kom i cafeen nok ville have bedre af at være i SFOen, og jeg kunne mærke at nogle af de børn der var i SFOen godt kunne tænke sig at være på netcafeen, derfor begyndte vi at implementere computerspil i større og større grad i SFOen.

Vi har i nogle år nu på Opalen (3.-6. klasse) haft en dedikeret computerrum, hvor børnene kunne komme og spille under opsyn og vejledning af personalet.

Jeg har undervejs deltaget i en del kurser inden for samspillet mellem ung og computer, hvilket har resulteret i at jeg i dag er uddanndet medie coach, gaming coach og er ved at færdiggøre min pædagogisk assistent uddanndelse (marts 2017).

Derfor har jeg tænkt mig at tage skridtet videre og starte denne organisation.

Inspirationen bag projektet

Jeg har længe gerne ville kombinere min passion for gaming med mit arbejde med unge mennesker, og har derfor taget kurser og arbejde i den retning på mit arbejde.

I maj 16, var jeg på Game Coach kursus med ungdomsringen, her var der et foredrag omkring Sund Gaming projektet i Odense.

Her har Sebastian Michaelsen fra ung vest i Odense, sat fokus på at arbejde med kost, motion, skole, familie og gaming som helhed.

Det gav mig den sidste brik jeg manglede til at komme i gang, med et lignende projekt.

Success is just taking advantage of an opportunity.

Unknown in World of Warcraft

Video games foster the mindset that allows creativity to grow.

Nolan Bushnell founder of Atari