Kommende Events/Vigtige Dato'er

Her under kan du finde de næste planlagte events, samt finde en liste over hvilke dato'er vi har arrangementer.

Dato Kl. Event
Arkiv

Her under kan du finde et arkiv over forgående events og arrangementer.

Dato Kl. Event
Saturday, August 27, 2016 11:00 AM - 2:00 PM Pokemon Go: Pokestop rute Event

Så faldt de sidste brikker på plads til næste event vi mødes foran kulturhuset i Søgade kl 11:00, herefter bliver der en kort introduktion om Game-Right og derefter går vi i gang med dagens program.

Jeg vil vise jer en effektiv Pokestop rute i midtbyen og fortælle lidt teorier og fakta om pokestops, herefter får i noget tid til selv at gå runden nogle gange for at fange et par pokemon og samle bolde.

Vi slutter af på skema, hvor de vil være så venlige at servere noget juice for deltagerene, samtidig smider jeg en lure eller to på nærliggende stops, så kan vi lige sidde og hygge lidt og tage en snak om pokemon, gaming eller hvad andet i har på hjertet.

Sunday, August 14, 2016 2:00 PM - 4:00 PM Pokemon Go: Tracking Event

Vi følger succesen op fra sidste søndag, hvor lige over 50 personer dukkede op til pokemon eventen bag sygehuset, med en tracking event. Vi mødes ved flagstangen i anlægget, her vil der være en introduktion af game-right organisationen, en lektion i hvordan man kan bruge den nye funktion til at tracke en pokemon, herefter holde vi en lille konkurrence i at tracke pokemon.

Til sidst vil der være en mulighed for en snak om pokemon, gaming, game-right organisationen OG information næste event :-)

Sunday, August 7, 2016 1:00 PM - 4:00 PM Pokemon Go Event

Så er det blevet tid til Game-Right`s første event. Vi starter med en Pokemon Go event, vi mødes på plænen bag sygehuset, begge pokestops bliver boostet i 3 timer, så der skulle være god mulighed for at fange noget. Vi tager frugt og vand med så i ikke løber tør for energi før telefonen ;-)

Alle er velkommen også selv om de ikke spiller Pokemon, så tag endelig mor, far, søn, datter, søster og bror med, der er plads til alle.

Kristian fra Game-Right, står også til rådghed, til en snak om hvad Game-Right er for noget og hvad vi kan gøre for jer, eller bare en snak om pokemon,gaming, spil generelt eller hvad der ellers falder jer ind.

Så kom frisk.
Det er gratis at deltage.