Esportservice.dk Tilbage til nyheder

Skrevet: Monday, January 8, 2018 at 11:06:02 PM, af Kristian

Jeg har fået muligheden for at blive ansat hos esportservice, hvor jeg skal ud og undervise, holde game camps og foredrag.

Jeg blev sat i forbindelse med Michael Rüsz Petersen som er direktør i det relativt nystartede firma, de varetager esport undervisning på skoler rundt omkring i landet, og allerede efter ganske få minutter, kunne jeg godt mærke at vi havde samme visioner og værdier, så je takkede omgående ja til muligheden.

På deres hjemmeside esportservice.dk skrive de således:

Om os!

"Vi har indgående kendskab til eSport-undervisning, viden om hvilke evner der skal trænes og fokuseres på, samt hvad man kan tage med sig videre på sin uddannelse og i erhvervslivet"

Kort fortalt involverer en god eSports-profil sine kommunikative færdigheder, en analytisk tankegang, evnen til at tænke hurtigt, og en forståelse af hvordan man profilerer sig selv udadtil i et lys, der reflekterer positivt tilbage på én selv og det brand man kunne komme til at repræsentere.

Vores værdier

Hjertet i vores arbejde er naturligvis eSport, gaming, undervisning og udvikling. Men det er en branche, som er præget af mange unge, hvorfor der er behov for også at have fokus på sober kommunikation, opførsel, etik og moral. Vi mener, at ved at kigge på det "samlede" menneske, kan vi skabe et bedre fundament til at vokse videre med eSporten. Udgangspunktet er altid den enkelte elev, som selv er ansvarlig, men som også påvirker andre.”