Fast ansat som esport underviser på DHE Tilbage til nyheder

Skrevet: Tuesday, January 9, 2018 at 12:13:04 AM, af Kristian

Under rundvisningen på personaleweekenden i Rydhave prikkede jeg til mi chef Michael Rüsz og sagde ”hvis nu Jonas drukner i en af søerne herovre, så ringer du bare” Vi grinede og gik videre.

Men mandag morgen ringede telefonen og en velkendt stemme sagde ”Var det bare en joke, det der med at flytte til Jylland, eller er du interesseret i en stilling derovre?” Jeg tror det er længe siden jeg har tænkt så meget på så kort til inden jeg fik fremstammet ”Det må jeg vist hellere snakke med min kone om”
Det gjorde jeg så og vi blev enig om at tage derover og kigge på skolen og tage en snak med Leif Hansen der er forstander på Den Danske design og håndværks efterskole i Skjern.

Jeg kunne godt høre på Leif at han var helt med på mine tanker om hvordan esport bør være og jeg var helt solgt på skolens koncept om at alle har gymnastik, faglige og kreative fag og dertil kan vælge at dyrke esport.

Jeg kunne se på værkstederne rundt på skolen at de ikke ligefrem gik med sparre kniven fremme, og alt så fantastiks ud, så min kone og jeg gik allerede på vejen hjem i gang med at planlægge hvordan man flytter sin familie på tværs af landet, fra Midtsjælland  til Vestjylland.

Nu e jeg så fundtids ansat på dhe.dk og nyder hvert et øjeblik af det.