Hvem kan være med ?

Game-Right er for alle, hvad enten du er ung eller gammel, begynder eller elite, social eller kompetitiv gamer, forældre, folkeskole, efterskole, ungdomsskole, ungdomsklub, idrætsklub eller andet, kontakt os og få en snak om hvad lige netop du kunne tænke dig også finder vi en løsning.

Non-Profit Organisation - Det er ikke målet med dette projekt at tjene penge, da jeg i forvejen har en job jeg glæder mig til at stå op til hver dag, på en arbejdsplads jeg er meget glad for hvor jeg har fantastiske kollegaer og en fantastisk chef.

Så prisen vil altid være helt i bund, uanset hvad :-)


Børn og Unge

Er du klar til at tage det næste skridt mod at blive en bedre gamer?
Game-Right kan tilbyde alt lige fra en snak om gaming generelt til et længere forløb hvor der bliver arbejdet målrettet med at forbedre dine evner i et specifikt spil.

Tager dit gaming fokus fra andre ting i dit liv?
Vi kan også vejlede dig i at gøre din gaming mere struktureret således at det kan fungere bedre i samspil med skole, familie, job, venner osv.

Ender du ofte i konflikter der handler om dit gaming?
Lad os alle tage en snak om de problemer der opstår, hvorfor og se om ikke vi gennem information og fælles forståelse kan finde en løsning der virker.

Forældre

Syntes du dit barn bruger for meget tid foran computeren?
Vi kan måske hjælpe dig/jer, med at forstå hvorfor, og give råd og vejledning til sundere vaner.

Er der mange andre forældre med samme problem?
Vi kommer gerne ud til arrangementer, så som forældremøder o.l. og informere og vejleder om gaming og hvordan gaming gøres bedst for alle.

Ender du ofte i konflikter der handler om dit barns gaming?
Lad os alle tage en snak om de problemer der opstår, hvorfor og se om ikke vi gennem information og fælles forståelse kan finde en løsning der virker.

Organisationer

Overvejer i at tilbyde eSport som valgfag?
Lige nu tilbyder 13 skoler/efterskoler og uddannelsessteder eSport på skemaet som valgfag, hvorfor skulle i ikke være de næste? Ring eller skriv og lad os få en dialog om gaming på skemaet.

Gaming i idrætsklubber?
Flere store sportsorganisationer er allerede begyndt at have eSport afdelinger, så som Wolfsburg, Valencia, Sampdoria, Schalke04 og flere er på vej. Kun nogle få idrætsklubber herhjemme har taget initiativ til at tilbyde eSport på lige fod med badminton, håndbold, gymnastik og andre etablerede idrætsgrene. Vi syntes samspillet mellem idrætsklubber og gaming ville kunne passe perfekt sammen, syntes i også det, så kontakt os.

Vil i gerne være på forkant med fremtiden?
Vi kommer gerne ud til forældremøder, personalemøder eller lignende og fortæller om hvad gaming og eSport er, hvilke fordele der er ved det, hvad man skal være opmærksom på, hvad er det der tiltrækker børn og unge til spillene og hvordan kan man strukturere hverdagen så gaming og eSport kan være en del af det, uden det går ud over skole, familie, andre fritidsinteresser og sociale relationer

Computerspil i SFO/ungdomsklub?
Vi kommer gerne ud og vejleder omkring mediepolitik, udstyr, opsætning, spil og vi tager gerne en snak med personalegruppen omkring hvordan man kan bruge computerspil til læring og udvikling og ikke bare underholdning.


Game-Right søger partnere, sponsorer og donationer

Samarbejdspartnere

Da vi meget gerne vil holde arrangementer og gerne vil inspirere til en sundere livsstil, søger vi virksomheder der gerne vil donere sunde snacks, frugt, vand og lignende til disse arrangementer.

Sponsorer

Det ville være perfekt hvis vi fandt nogen der ville være med til at fremskaffe nogle trøjer med logo tryk og navn, således at folk let vil kunne genkende dem der står for arrangementer, og måske nogle t-shirts, caps, nøgleringe eller lignend, vi kunne udlodde som præmier.

Donationer

Hvis du sidder der ude og tænker, det er sku fedt at nogen at taget initiativ til lige netop det her, eller vil du bare gerne støtte op om ideen, så er alle donationer velkommen via MobilePay på 30585151
Alle donationer går ubeskåret til afvikling af arrangementer.